Schilderwerk

Schilderwerk

Eens in de zoveel jaar is het schilderwerk van uw woning aan vervanging toe. Iets wat u zelf kunt doen of door een schildersbedrijf kan laten doen. De praktijk laat zien dat een schilderklus vaak minder netjes wordt uitgevoerd dan de bedoeling was. Er wordt vaak te makkelijk over gedacht en meestal neemt het meer tijd in beslag dan ingeschat werd. Verhoek Schilderwerken heeft jarenlange ervaring met dit soort klussen en gebruiken de beste materialen om uw woning in een mum van tijd te voorzien van een perfecte schilderlaag. Wij staat garant voor hoogwaardige kwaliteit schilderwerk.

 

Binnenschilderwerk 

Binnenschilderwerk is van groot belang voor de uitstraling van uw interieur én de bescherming van uw woning. U kunt de beschikking hebben over de mooiste meubelen, maar als de verf van uw kozijnen afbladdert en het plafond bedekt is met vochtplekken; heeft dit natuurlijk een negatieve invloed op de uitstraling van uw interieur. Naast het feit dat binnenschilderwerk er fraai uitziet, heeft het ook nog een praktisch voordeel. Een verflaag biedt een bescherming voor de geschilderde delen. Hierdoor heeft uw interieur minder last van slijtage, is het beschermd tegen vocht en heeft het een schimmelwerende werking.

 

Buitenschilderwerk

Door de wisselende weersomstandigheden is buitenschilderwerk ongeveer eens in de vijf tot zeven jaar aan onderhoud toe. Buitenschilderwerk zorgt er niet alleen voor dat uw woning er mooi en netjes uit ziet, maar het heeft natuurlijk ook een beschermende functie. Uw woning is hierdoor beter beschermd tegen vocht en gaat slijtage tegen. Uw buitenschilderwerk is toe aan vernieuwing wanneer het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, uw buitenschilderwerk is verkleurd of de verf loslaat. Weet u niet zeker of uw woning toe is aan buitenschilderwerk? Neem gerust contact op!

Contact opnemen